Топлоизолация Варна

Изграждането на топлоизолация е една от най-бързо развиващите се дейности на Алексиеви 2005 ООД. С повишаването на цените на основните енергоизточници и с приемането на  изискванията поставени от Европейските институции за енергийна ефективност потребителите бързо осъзнаха необходимостта и предимствата на топлоизолираното жилище. Затова търсенето на тази услуга се повишава непрекъснато. Технологиите в този бранш се развиват динамично и за да не изоставаме от най-новите тенденции ние постоянно следим за новостите в производството и методите на работа в този отрасъл. Постоянно се създават нови изолационни материали и ние се стремим да предлагаме възможност за избор между новите и вече доказани такива, като за нас удовлетворението на клиента е единственото мерило за добре свършената работа.

Фирмата поставя топлоизолации както на стари, така и на сгради в строеж, като използваме всички типове топлоизолационни материали, вати, плоскости и др., които се предлагат на българския пазар. Винаги се съобразяваме с технологичната приспособеност на повърхността, която се изолира, и изискванията на клиента, без да правим компромиси с качеството на материалите или технологичната процедура на производителя.

Разполагаме с професионален екип, специализиран в поставянето на всякакви видове  топлоизолации. За поставяне на външна изолация използваме почти всички методи на монтаж, както най-разпространения – алпийски метод, така и със скелета и др. Големият опит, натрупан през годините, ни позволява да постигаме висока ефективност и качество на поставяната топлоизолация. Имаме изградени традиции и разработени процедури при изготвянето на предложение за клиента, след оглед на обекта и запознаване със  специфичните  изискванията, ние изработваме предложение с определени стойности, време и стартова дата, предложение  за марката използвани материали, технологията и метода на поставяне.

Винаги сме готови да отговорим на желанието на клиента за коментиране на предложението ни. Единственото, което не подлежи на изменение, е нарушаването на технологиите при поставяне и техниките за безопасност. Във фирма Алексиеви 2005 ООД винаги използваме материали от марки и модели, съгласувани с клиента, и винаги спазваме технологичните изисквания за получаване на максимален изолационен ефект.f72873384f20787944f73546968