Ремонт дограма Варна

Като производител на дограма Алексиеви 2005 ООД предлага и ремонт на всички видове дограми. Като всичко в нашия дом и дограмата се влияе от атмосферните условия, механичните въздействия, грешки при използване, детски игри, злополуки и др.

Често при неправилна експлоатация, производствен дефект или неправилно монтиране се получават малки или големи деформации на конструкцията, счупвания или износване  на заключващи елементи на дограмата, заклиняване или счупване на панти, били те едноосни или двуосни. Счупване на стъкла или цели стъклопакети, напуквания и драскотини, причинени от механични въздействия. Неизброими са причините, които могат да доведат до малки или големи повреди на Вашата дограма.

Алексиеви 2005 ООД извършва както поставяне на нова дограма, така и ремонт на стара дограма. като при това се стараем да използваме части и материали от марката, съответстваща на основната, с цел да се избегнат разлики в цветовете и външния вид на прозореца или вратата. Предлагаме и възможност за подмяна на определени елементи без да са повредени, а само с цел повишаване на ефективността на експлоатация на елемента.

Можем да добавим щори, сенници, комарници и др. по желание на клиента. При изработването на дограми за входове предлагаме и монтаж на врати без стъкла, а също така и автомати за врати, домофонни системи за отваряне и всички възможни елементи за ефективна работа.

Ремонтираме и дограми, поставени от други доставчици, като се съобразяваме със спецификата на всеки обект.  Стараем се да се придържаме максимално към първоначалния изглед на дадената дограма, без да внасяме излишни изменения в конструкцията. Това не значи, че не предлагаме изменения, целящи повишаване експлоатационните качества на конструкцията, но всички промени се съгласуват с поръчителя и само след негово одобрение преминаваме към изпълнението на допълненията или измененията.

За повечето хора ремон на дограма е дразнещ проблем, но ние го превръщаме във възможност да подобрите функционалността и да повишите експлоатационните качества на Вашата дограма.

-Поставяне на механизам за двустранно отваряне на прозорец
-Подмяня на уплатнения на ПВЦ И АЛ дограма
-Подмяня на дефектирали стаклопакети
-Ремонт на брави,патрони,обков или подмяна с нови за ПВЦ и АЛ дограма
-Поставяне на нови и ремонтиране на стари автомати за АЛ дограма
-Ремонт на вьншни ролетни щори
-Регулиране на обков на ПВЦ и АЛ дограма