Кърти бетон, тухла, пробива, извозва Варна

Една от най-често извършваните дейности на Алексиеви 2005 ООД е къртенето, независимо дали поставяте врата, усвоявате тераса или подменяте дограма винаги се налага къртене на елементи от конструкцията на жилището. Това е причината да сме натрупали богат опит в тази дейност или по-скоро сбор от дейности, защото за нас къртенето е само едната страна на цялостен процес по отстраняване на ненужни части от строителната конструкция.

Къртене на бетон, тухла и други типове стени е комплексен процес, включващ в себе си същинското къртене, почистване, изнасяне на отпадъците и депонирането им на предназначените за това места. Независимо дали се кърти подпрозорец или кухня, дали отваряме врата или демонтираме баня това винаги е свързано със създаването на много шум прах и отпадъци. Ние се стараем да ограничим тези неудобства до мининум, затова използваме професионално оборудване и необходимия брой работници, за да намалим до максимум проблемите, съпътстващи къртенето.

Тази дейност си има особена специфика –  в зависимост дали се сваля мазилка, фаянсови плочки, оборудване на бани, дали се усвоява тераса или се отваря врата, всяка от тези задачи си има специфика и тънкости, с който ние сме добре запознати.  Имаме изпитана технология, която сме развивали във времето и през годините сме я усъвършенствали. Това е една от причините да сме уверени, че можем да предоставим качествена услуга на добра цена. Винаги се стремим да удовлетворим желанията на клиента като никога не правим компромис със технологичната безопасност на процеса и никога не заплашваме здравината на носещите конструкции. Работим с отговорност за живота и здравето на клиента и хората около него. При желание от клиента можем да извършваме и само част от общия процес или само къртене или изнасяне на отпадъците, ние сме винаги на разположение.

Фирма Алексиеви 2005 ООД разполага със всички предпоставки – опитни работници, професионална техника, многогодишен опит и собствена технологична процедура, за да сме уверени че можем да се справим с всяка поставена задача.