Изработка на Al и PVC дограма Варна

Съобразявайки се с Европейските екологични норми за изискванията за енергийна ефективност в България масово започнаха да се използват модерни материали за изработване на вътрешна и външна дограма, от PVC и алуминиеви профили. Дървото вече се измества като основен материал за дограми и врати и се преминава към модерни материали, отговарящи на най-високите изисквания за топло- и шумоизолация, здравина и износоустойчивост.

Алексиеви 2005 ООД  произвежда всички видове алуминиева и PVC дограма по размери, зададени от клиента, като за изработването им използваме профили на немски, австрийски и български производители.

Работим с профили на Rehau,  KMG, Troial и всички други марки, присъстващи на българския пазар. Винаги препоръчваме марка, отговаряща на изискванията на клиента  и отговаряща на зададените в поръчката параметри, като се съобразяваме с бюджетните и експлоатационни  ограничения. Фирмата използва марката, предпочитана от клиента, като не се прави компромис с качеството.

Фирмата изработва дограма от 3-, 4-, 5-, 6- камерни ПВЦ профили от  всички видове и разцветки, също така и дограма от всички видове и цветове алуминиеви профили. Клиентът може да избира от всички производители на пазара като ние винаги се съобразяваме с изискванията за качество и безопасност. При изявено  желание от  страна на клиента  предлагаме всички видове допълнителен обков с цел повишаване ефективността на експлоатация на дограмата, като също така предлагаме комарници, щори и други аксесоари.

Фирмата разполага с налични количества от най-разпространените модели и цветови разцветки, както и съответния обков за дадените модели с двуосно и едноосно отваряне. Използваме стъкла и стъклопакети, съобразени с условията на експлоатация или изискванията на клиента,  предлагаме пълната гама от различните видове стъкла с ламинации и филтри, стъклопакети с аргон и стандартни.

За изготвяне на оферта фирмата изпраща специалист да огледа и замери размерите на обекта, изработваме предложение и след това с клиента съгласуваме план със зададени параметри, марка на производителя, стойност на поръчката, срок за изпълнение и крайна дата.

Обадете ни се сега, за да разберете нашите специални оферти!