Изграждане тераси Варна

Освен всички останали строително-ремонтни дейност, Алексиеви 2005 ООД предлага и тази много разпространена в България услуга.  Усвояването на тераси и балкони е свързано с всички съпътстващи дейности – къртене, извозване, зидане, шпакловка, топло- и хидро- изолации и др. От премахването на старите елементи от парапети,  стени  и дограма и извозването им до депата за строителни материали, до затварянето на терасата, поставянето на  дограма и пълното завършване на строителството.

Затварянето се извършва по метода, желан от клиента, като за тази цел може да се използва изиждане с тухли, газобетон, изграждане на стъклени стени, гипсокартон  или друг метод.  Възможност за полагане на хидро и топло изолация едновременно с  завършването на грубия строеж.

В случаите когато ремонта на терасата  включва и изграждането на ВиК мрежа и електрическа инсталация ние предлагаме висококачествено изпълнение и на тези дейности, като се съобразяваме с  предвидените от клиента нужди. Завършваме обекта до желания от поръчителя етап, бил той измазване и шпакловане, или  завършване на повърхностите до тапет, боя, плочки или друго. Алексиеви 2005 ООД като цяло предлага завършване на целия процес на затваряне на терасата до т.н „до ключ“ както и отделна услуга до груб строеж, включващ премахването на старите елементи от строежа и изнасянето им от обекта.

Използваме само подходящо професионално оборудване за постигане на висока ефективност на полагания труд и съкращаване на времето за работа. Никога не извършваме усвояване на тераси  при наличие на заплаха за сигурността на сградата. Стриктно спазваме правилата за безопасност при извършване на тези дейности. Следим санитарно-хигиенните условия на труд  да са в рамките на допустимите като така предпазваме здравето на нашите работници,  клиенти и тяхното имущество. За извозването на отпадъците използваме най-подходящите методи, съобразени с условията на дадения обект.

Ф-ма Алексиеви 2005 с дьлгодишният си опит се е специализирала в ремонтирането на тераси или тяхното освояване

Ето няколко основни стьпки

-Демонтиране на стара дограма
-Кьртене на под прозорец
-Зидане с итонг
-ПВЦ дограма
-Вьншна топлоизолация
-Изравняване на под
-Оформяне на трегер (свод