Алпинистки услуги Варна

Алексиеви 2005 ООД предлага всички дейности, извършвани по алпинистки метод. Измазване на  стени и сгради, поставяне на топлоизолации, боядисване, подмяна и ремонт на улуци и др.

През времето сме натрупали достатъчно опит в този вид услуги, тъй като той се показва като един от най-желаните, избиран от потребителите за извършване на ремонтни работи по фасадите на сградите. Методът е приложим и при ремонт на щори, сенници и други допълнения към балкони, тераси или прозорци. Основно се ползва за монтиране на топлоизолации, тъй като подготвителните работи преди започване на самата дейност са минимални и може много бързо да се започне работа, а от там и по-бързо да се завърши, като това спестява значителни средства на клиентите ни.

Използваме специалисти, обучени да работят по този метод при пълно съблюдаване на техниката на безопасност, използва се оборудване, преминаващо редовна проверка за здравина и надежност, следим за състоянието на всичко свързано с безопасността и качеството на работа. Независимо от изпълняваната дейност винаги се съобразяваме с изискванията на клиента по отношение на материалите или марката винаги сме готови да предложим вариант отговарящ най-точно на спецификата на всяка задача, като клиента има последната дума.

Всяка от дейностите, извършвани по този метод, си има специфика и особености, дали се поставя топлоизолация или се подмазва фуга, дали се сменя улук или се ремонтира сенник, ние сме запознати с всички аспекти на алпинистките услуги. Натрупаният ни опит ни позволява да отговорим на най-високите очаквания на клиента и винаги да удовлетворяваме изискванията му. Никога не допускаме нарушение на техниките на безопасност и се грижим за здравето и имуществото на клиента.